Jeg har flere års erfaringer inden for nye iværksætter projekter, og en som kan løfte opgaver på flere områder.

Står i og mangler den rigtige medarbejder til at kunne vækste jeres virksomhed, så kontakt mig på:
E-mail: yasminravn@gmail.com 

I vil få en koordinator med stor erfaring inden for at skabe vækst, da jeg har været med til at vækste MassageKompagniet, fra før 300 kunder til den gang gennemsnitlig 900 kunder om måneden.  Jeg har også stor erfaring inden for markedsføring på de sociale medier, som jeg har været ansvarlig for i både Matas, MassageKompagniet og LOOP.

kan derfor både stå for administration, basal bogføring, rekrutering, ledelse, marketing, grafisk arbejde og koordinator.

Er stærk på de digitale platforme, som marketing koordinator i MassageKompagniet, og tidligere job som grafiker i Reklamebureau YouNameIt. Jeg er bevidst om hvor omstillingsparat og løsningsorienteret man skal være, for at vækste, og for at skabe de rigtige løsninger for virksomheden.

Mit hjerte brænder for at hjælpe, videreudvikle og automatisere alle de udfordringer der opstår i en vækstende virksomhed. Da det er vigtig at have bygget et stærkt, selvkørende fondament i en virksomhed som ønsker vækst, for at undgå at miste fodfæstet i forløbet.

 
Kantakt-billede-RavnGrafisk